Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΨΕΎΔΗ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!!

Απάντηση του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αθικίων Μιχαήλ Ποντικάκη.


 Εκ μέρους του Δ.Σ, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αθικίων , θέλω να καταγγείλω ως συκοφαντικό και αναληθές το σχόλιο που αναρτήθηκε στη ηλεκτρονική εφημερίδα  Σφεντόνα με θέμα :«ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΑ ΑΘΙΚΙΑ !!!, σχετικά με την καταγγελία, στα πρόσωπα του Δημάρχου και Αντιδημάρχου Κορινθίων.
Σας γνωρίζω λοιπόν όπως κάθε χρόνο τα Δ.Σ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων { Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου}με κοινή τους απόφαση, αποφασίζουν που θα πραγματοποιηθούν οι Παραδοσιακοί Χοροί.
Έτσι λοιπόν και φέτος ύστερα από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα και με πρακτικό της 20-5-2013 που είναι υπογεγραμμένο εκ μέρους των Δ.Σ και από τους τρεις {3}Προέδρους των Συλλόγων, η εκδήλωση να γίνει στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αθικίων !
Σας γνωρίζω επίσης ότι με το έγγραφο μας με αρ. πρωτ: 116/ 23-5-2013 έχω ενημερώσει όλους τους γονείς για το που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση {22 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00 }.
Συγκεκριμένα, απ' τα 233 παιδιά που έχουν τα Σχολεία μας { Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο } μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι υπάρχει μία {1} αντίδραση γονέα.
Οι Παραδοσιακοί Χοροί λοιπόν , πάντα γινόντουσαν από κοινού και με τους τρεις{3} Συλλόγους και την Συμμετοχή του Χορευτικού τμήματος του Πνευματικού Κέντρου Αθικίων  στο Πνευματικό Κέντρο ή στο Δημοτικό Σχολείο. Φέτος για πρώτη φορά, με το σκεπτικό της προβολής και της στήριξης του Γυμνασίου, τα Δ.Σ αποφάσισαν με ομόφωνη απόφαση η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στο Γυμνάσιο.
Τέλος σας ενημερώνω ότι ως Σύλλογος Γονέων με το έγγραφο μας με  αρ. πρωτ: 113/21-5-2013, ζητάει απ΄τους υπεύθυνους και τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου Κορινθίων την στήριξη τους που αφορά την εξέδρα και καρέκλες για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
 Περιμένουμε απάντηση τους !
Δηλώνω λοιπόν ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ  ότι ο Δήμαρχος κ. Πνευματικός και ο Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης,  ουδέποτε πήραν θέση για το συγκεκριμένο θέμα και επομένως αδίκως σπιλώνονται. Για τους λόγους ψηφοθηρίας που γράφεται πιστεύω ότι αποτελούν δημιουργήματα νοσηρής φαντασίας και κίτρινου τύπου.
Τα πολιτικά, κομματικά και ψηφοθηρικά παιχνίδια ψάξτε τα και παίξτε τα σε άλλους χώρους κ. Γιαννιδάκη και όχι στην πλάτη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων Αθικίων.
Προσέξτε σας παρακαλώ,το τι δημοσιεύεται και από που προέρχεται, γιατί θα μας αναγκάσετε ως  Δ.Σ να καταφύγουμε στη δικαιοσύνη
Προκαλώ τον {δημοσιογράφο} που έδωσε το συγκεκριμένο άρθρο να βγει επώνυμα για να τον γνωρίσουμε.
Κύριε Γιαννιδάκη, στη διάθεσή σας τα πρακτικά και τα έγγραφα του Συλλόγου που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.

Υ.Γ  σας παραπέμπω σε παλαιότερες αναρτήσεις του blog του Συλλόγου μας για να έχετε πληρέστερη ενημέρωση.

http://goneisgumnasioathikion.blogspot.gr/

           για το Δ.Σ 
ο Πρόεδρος του Συλλόγου
ΜΙΧΑΉΛ ΠΟΝΤΙΚΆΚΗΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου